Tietoa meistä

Olemme Suomen maaseudun kauneuteen ihastunut tiimi. Järvi-Suomen maisemat ovat inspiroineet meitä kuten monia matkailijoita ja kultakauden taiteilijoitakin. Haluamme tuoda esiin kotimaisia tekijöitä ja läheltä löytyviä luonnonmateriaaleja. Suosimme paikallisia tuottajia ja perinteistä maaseudun pienteollisuutta.

KaunisKylällä on ollut kesäinen pop-up kauppa Ruoveden kirkonkylällä vuosina 2022-2023. Lisäksi osallistumme vuosittain eri myyntitapahtumiin kuten esimerkiksi VegeXmas pääkaupunkiseudulla.

KaunisKylä konseptin taustalla on suomalaisen kulttuuriperinnön ja luovien alojen asiantuntijayritys Cultural Vitamin Oy. Ole meihin yhteydessä, jos sinulla on toiveita esimerkiksi paikkakunnallesi räätälöidystä tuotteesta tai yrityslahjasta. Voimme tuottaa sinulle ainutlaatuisen erikoiserän tehokkaasti.

100 % kotimainen tuotanto

Paperituotteet: Keuruu

Jakkarat: Pirkanmaa

Koivuviilutuotteet: Pieksämäki

Pakkausmateriaaleja: Oulainen

Pakkaus ja tuotteiden viimeistely: Ruovesi

KaunisKylä Shop somessa

Seuraa meitä somessa, ja kuulet ensimmäisenä uusista tuotteista ja pop-up myyntitapahtumista.

Tästä instaan

Tästä Facebookiin

Design

Ideoimme jatkuvasti uutta tiimimme ja tuttujen yhteistyökumppanien voimin. Ruovesi-malliston kuvittaja Anna Häyrynen (Master of Design) on syntynyt ja kasvanut Ruoveden Visuvedellä, ja palannut sinne opiskeltuaan maailmalla. Lue lisää Annasta täältä.

.